Geschenkwensen.be

Lucky Lotto Code

U ontvangt een Lucky Lotto Code automatisch wanneer u deelneemt aan de Belgische Lotto van de Nationale Loterij. Je krijgt een Lucky Lotto Code per spelcombinatie van € 1,25 die u speelt.

300 tot 600 spelers per trekking op woensdag en zaterdag winnen op deze wijze € 500 tot € 1000, bovenop een eventuele winst bij de trekking van de Lotto. In april 2023 zelfs bijkomend 45 winnaars met € 10.000 per trekking!

Belgische Lotto Lucky Lotto Code extra winstkans 500 Euro

Het is aan minderjarigen verboden deel te nemen aan de spelen van de Nationale Loterij (Lotto, Euromillions, Joker+, Keno, Pick3,…)

https://www.geschenkwensen.be/lucky-lotto-code/ heeft geen banden met de Nationale Loterij. De site beperkt zich tot het verstrekken van informatie over uitslagen. Deze website is louter informatief. https://www.geschenkwensen.be/lucky-lotto-code/ kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor foutieve informatie op zijn website.

Via https://www.facebook.com/Geschenkwensen/ kan u fotogedichten met mooie achtergrond gebruiken om wensen te sturen naar FB-vrienden. KLIK HIER om Geschenkwensen op Facebook te bezoeken, gebruiken, liken en te delen. Alvast bedankt!

Heeft u oudere uitslagen of meer info nodig?
Stuur ons een gedicht en we plaatsen dit
op de betreffende pagina, dank!
Contact

© 2009 – 2024 Million Sites®