Geschenkwensen.be

Lucky Lotto Code

U ontvangt een Lucky Lotto Code automatisch wanneer u deelneemt aan de Belgische Lotto van de Nationale Loterij. Je krijgt een Lucky Lotto Code per spelcombinatie van € 1,25 die u speelt.

300 tot 600 spelers per trekking op woensdag en zaterdag winnen op deze wijze € 500 tot € 1000, bovenop een eventuele winst bij de trekking van de Lotto. In april 2023 zelfs bijkomend 45 winnaars met € 10.000 per trekking!

Belgische Lotto Lucky Lotto Code extra winstkans 500 Euro

Via https://www.facebook.com/Geschenkwensen/ kan u fotogedichten met mooie achtergrond gebruiken om wensen te sturen naar FB-vrienden. KLIK HIER om Geschenkwensen op Facebook te bezoeken, gebruiken, liken en te delen. Alvast bedankt!

Het is aan minderjarigen verboden deel te nemen aan de spelen van de Nationale Loterij (Lotto, Euromillions, Joker+, Keno, Pick3,…)

https://www.geschenkwensen.be/lucky-lotto-code/ heeft geen banden met de Nationale Loterij. De site beperkt zich tot het verstrekken van informatie over uitslagen. Deze website is louter informatief. https://www.geschenkwensen.be/lucky-lotto-code/ kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor foutieve informatie op zijn website.

Heeft u oudere uitslagen of meer info nodig?
Stuur ons een gedicht en we plaatsen dit
op de betreffende pagina, dank!
Contact

© 2009 – 2023 Million Sites®