Geschenkwensen.be

EuroMillions MyBonus

Euromillions MyBonus Codes is een bijkomende trekking in België die tijdens de Euromillions trekkingen wordt georganiseerd door de Nationale Loterij om méér Belgische deelnemers te laten winnen. De deelname aan MyBonus Codes maakt 100 % deel uit van de deelname aan Euromillions in België. Hier kan U de MyBonus codes nakijken. Win een bijkomend geldbedrag tijdens elke Euromillions trekking.

Euromillions MyBonus

Wat is My Bonus?

Per inzet van € 2,50 op EuroMillions (in een verkooppunt, op onze website of met een abonnement) krijg je automatisch een willekeurig gegenereerde My Bonus-code die wordt vermeld in je deelnemingsbevestiging. 

Als je in België meedoet aan EuroMillions, neem je automatisch deel aan de My Bonus-trekking. Het gaat om een digitale lottrekking die door de Nationale Loterij wordt georganiseerd, uitsluitend voor de spelers die in België hebben deelgenomen. Doel: zorgen voor meer winnaars in België.

Dankzij hun My Bonus-code(s) zijn er in België elke week 300 spelers die € 500 winnen (100 op dinsdag en 200 op vrijdag) en 3.000 spelers die € 50 winnen (1.000 op dinsdag en 2.000 op vrijdag). Daarnaast zijn er in België meerdere keren per jaar duizenden spelers die dankzij My Bonus € 10 winnen.

Dus: zelfs als je geen enkel nummer juist hebt bij EuroMillions, dan nog kun je een winnaar zijn met je My Bonus-code(s).

De My Bonus-code dient ook om de winnaars te bepalen bij bepaalde speciale trekkingen die af en toe georganiseerd worden op Europees niveau (bv. bij een ‘speciale Miljonairs’-trekking). (Bron. Nationale Loterij)

Hoe verlopen de trekkingen van de My Bonus-codes?

De trekkingen van de My Bonus-codes gebeuren elektronisch, met behulp van een toevalsgenerator, dit is een computertoepassing die officieel werd gecertificeerd om de winnende codes op een volstrekt willekeurige manier te bepalen.

Alleen de effectief deelnemende codes doen mee aan de trekking. Daardoor is het vooropgestelde aantal winnaars gegarandeerd. Dit is anders dan bij een ‘klassieke’ trekking want bij zo’n klassieke trekking doen alle mogelijke combinaties mee, of die nu door iemand aangekruist werden of niet.

De trekkingen gebeuren onder toezicht van een gerechtsdeurwaarder. (Bron. Nationale Loterij)

Het is aan minderjarigen verboden deel te nemen aan kansspelen van de Nationale Loterij.
 
https://www.geschenkwensen.be/euromillions-mybonus/ heeft geen banden met de Nationale Loterij. De site beperkt zich tot het verstrekken van informatie over uitslagen van kansspelen. Deze website is louter informatief. https://www.geschenkwensen.be/euromillions-mybonus/ kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor foutieve informatie op zijn website.

Via https://www.facebook.com/Geschenkwensen/ kan u fotogedichten met mooie achtergrond gebruiken om wensen te sturen naar FB-vrienden. KLIK HIER om Geschenkwensen op Facebook te bezoeken, gebruiken, liken en te delen. Alvast bedankt!

Heeft u oudere uitslagen of meer info nodig?
Contact

© 2009 – 2024 Million Sites®