Geschenkwensen.be

AUTOVERZEKERINGEN VERGELIJKEN

Vergelijken van autoverzekeringen (Car Insurance) kan u veel geld besparen, vind de autoverzekering die het beste bij u past! Vraag uw prijs online aan en geniet van unieke voordelen op uw autoverzekering. 

Autoverzekeringen vergelijken

Wanneer u met uw wagen schade veroorzaakt aan anderen door uw toedoen, dan hoort u hen te vergoeden.
Deze kosten kunnen soms best hoog oplopen, en daarom ben je wettelijk verplicht een autoverzekering af te sluiten.

Autoverzekeringen vergelijken doet U hier

Via de link kan u goedkope autoverzekeringen simuleren en vergelijken.
Vergelijk de verschillende aanbieders en bespaar vele honderden euro’s.
Ook een overzicht van omniumverzekeringen
en kilometerverzekeringen kan u hier bekijken.

Autoverzekeringen simuleren en vergelijken in België

Ontdek de beste prijs voor uw verzekering in enkele minuten. Op zoek naar de goedkoopste autoverzekering? Op deze site kan je elke autoverzekering vergelijken. Zo ben je zeker dat je de juiste prijs krijgt.

Zoek hier de goedkoopste autoverzekering

Wat is een autoverzekering?

  • De verplichte BA Auto (Burgerlijke aansprakelijkheid Motorrijtuigen);
  • De andere niet-verplichte verzekeringen ter aanvulling van de BA Auto zoals de omniumverzekering en de kleine omnium, de bestuurdersverzekering, de rechtsbijstandverzekering, de bijstandverzekering.

Op 1 augustus 2018 waren er meer dan 7.500.000 voertuigen over onze  Belgische wegen!

Rij steeds voorzichting en veilig: Vergelijk Car Insurance !

Hoe weet u nu wat een goede en goedkope autoverzekering is? Door te vergelijken en verschillende gratis simulaties uit te voeren. Doe bij iedere aanbieder een autoverzekering simulatie om erachter te komen welke situatie en welke prijs bij u het beste past. Zo bepaalt u de beste keuze!

Autoverzekeringsmaatschappijen: Axa, Touring Verzekeringen (Yuzzu), Corona Direct, Ethias, Baloise Insurance, Allianz, Vivium, Fidea, Optimco, Aedes, Athora, Verzekerje, Belfius, DVV,…

Je kan bij elke autoverzekeraar standaard de volgende 3 autoverzekeringen vergelijken:

  1. BA Autoverzekering. De aansprakelijkheidsverzekering is een wettelijk verplichte verzekering die de schade dekt die je met jouw auto aan derden hebt toegebracht
  2. Mini Omnium. De mini omnium of kleine omnium bevat de aansprakelijkheidsverzekering én de dekking tegen schade door brand, (poging tot) diefstal, glasbreuk, natuurkrachten en aanrijding met dieren.
  3. Full Omnium. De full omnium of grote omnium bevat de dekkingen van de mini omnium én de dekking eigen schade

De Belgische verzekeraars bieden allerhande dekkingen aan tegen verschillende prijzen en daarom is het belangrijk om de verzekeringen te vergelijken. Hieronder vind je drie vergelijkende tabellen met de uitbreidingen, voordelen, nadelen en prijzen van elke verzekering op basis van je profiel (jonge bestuurder of occasionele bestuurder) en het niveau van de dekking.

© 2009 – 2021 Million Sites®